Onze medewerker is bezig om de verlichting en stopcontacten aan te sluiten.
Prachtige stadstuin in Goirle
Prachtige stadstuin in Goirle

Prachtige stadstuin in Goirle

Update: 7 februari 2018
Inmiddels is de kleine stadstuin helemaal afgewerkt en kunnen de mensen genieten. Uiteraard laat het weer nu niet toe om buiten te zitten maar in het voorjaar zal ook dat veranderen. De planten zijn nu nog klein en de tuin oogt nog kaal. De planten kunnen alvast wennen aan de nieuwe situatie waardoor ze in het voorjaar veel beter uit zullen lopen en veel harder zullen groeien. Dit project is ook helemaal naar de wens van de klant en ook zij kijken uit naar het voorjaar. Uiteraard laten wij in het voorjaar weer zien hoe de tuin zich verder ontwikkeld.

Update: 2 februari 2018
De tuin waar we al even mee bezig zijn komt in de slotfase. Nog even en er kan geplant gaan worden. Onze medewerker is bezig om de verlichting en stopcontacten aan te sluiten. De vijver is gevuld en de waterloop doet het prima. De waterplanten komen pas in het voorjaar. De tuin wordt nog bemest met compost en kalk om de nieuwe planten voldoende voeding te geven. Het verschil is enorm zoals je kunt zien op de foto’s. En dit is allemaal in de winter gerealiseerd. Dus ook in de winter kunnen makkelijk tuinen worden aangelegd.

16 januari 2018
Deze foto’s laten goed zien dat het een fabel is om te denken dat je alleen tuinen aan kan leggen in het voorjaar en najaar. Ook in de winter is het uitstekend om tuinaanleg werkzaamheden uit te voeren. Zolang het niet echt vriest kun je gewoon een tuin aanleggen. Uiteraard kijken we dan wel naar de weersvoorspellingen. Met de moderne technieken kun je het weer ongeveer twee weken vooruit zien. En na een eventuele vorstperiode kunnen de werkzaamheden weer gewoon opgepikt worden.

Op bijgevoegd ontwerp is te zien hoe de tuin moet gaan worden. Deze tuin is ongeveer 120 m².

Ook schuttingen plaatsen behoort tot onze werkzaamheden. Voor verder verloop van aanleg houden we jullie op de hoogte.